TERUG
Interieur & sierlijsten

Naast de standaard decoratieve technieken heeft Decoratie Claese Pascal nog enkele andere opties om uw interieur te verfraaien. Bij ons vind u namelijk ook nog een uitgebreid aanbod muurstickers en sierlijsten.
Muurstickers zijn ideaal om uw interieur in een handomdraai van een unieke sfeer te voorzien. Ze zijn heel gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen op alle effen ondergronden. Wij maken hiervoor gebruik van het merk Lou&Friends waarbij er de mogelijkheid is om de kleuren zelf te kiezen. Al de stickers zijn vervaardigd uit vinyl van de beste kwaliteit.

Om uw woning te voorzien van een individuele geveldesign gebruiken wij de Domostyl sierlijsten van NMC. Hierbij biedt men intelligente materialen die gekend zijn om hun schoonheid en duurzaamheid en tegelijkertijd het milieu beschermen. Voor het interieur gebruiken wij de Arstyl en de Nomastyl van NMC. Bij de Arstyl is er keuze uit een groot assortiment van sierlijsten, rozetten, zuilen en pilaren, welke stijl en elegantie met hoogwaardige eigenschappen verbinden. Voor de Nomastyl is er een ruim assortiment van sierprofielen en rozetten, voor het individuele ruimtedesign en ter cachering van kabels, spleten en kleine fouten.

Vergeet vooral niet uw schildersbedrijf vanaf dag 1 bij uw project te betrekken.